Corona maatregelen ZUITNL

Algemeen

Helaas blijft voorlopig de horeca gesloten. Er mogen maximaal 30 personen in een ruimte zitten. Daarnaast zijn ook de kleedkamers en douches gesloten. U wordt verzocht actief gebruik te maken van de desinfectiepalen binnen het centrum en actief 1,5 meter afstand te bewaren bij het betreden van de banen of het trappenhuis. Kom niet te vroeg.

Tennis

Vrijspelen
Wij adviseren u dringend te kiezen voor het enkelspel. Als u toch kiest om met 4 personen de baan te betreden is het alleen toegestaan om in een aangepaste trainingsvorm met elkaar te tennissen. Dit houdt in dat er geen klassiek dubbelspel gespeeld mag worden. Daarnaast mag er niet gewisseld worden, iedere persoon moet zijn eigen speelhelft behouden, u behoudt ten alle tijden 1.5 meter afstand onderling, ga niet samen op een bankje zitten en geef geen high fives. Hier wordt actief in gehandhaafd.

Competities
Alle (onderlinge en interne) competities zijn tot nader order uitgesteld. Betrokkenen zullen hierover nog apart geïnformeerd worden.

Training
Trainingen kunnen doorgang vinden. Uiteraard met inachtneming van de relevante voorzorgsmaatregelen. De trainers zullen hier op toezien.

Squash
Voor de squashsport sluiten wij ons aan bij de maatregelen zoals geformuleerd door de squashbond Nederland. Het blijft mogelijk om met twee squashers op één baan te spelen. Echter alleen in trainingsvormen waarbij de 1,5 meter wordt gehandhaafd. Speel dus geen wedstrijd tegen elkaar. Wij zullen hier actief op handhaven.


Bowling
De helft van onze bowlingbanen zijn vrijgegeven voor verhuur. De bowlingballen en -schermen worden regelmatig schoongemaakt. Er kunnen maximaal 4 personen bowlen per baan. Plaats na gebruik de schoenen voor het rek zodat deze schoongemaakt kunnen worden. Bewaar altijd 1,5 meter afstand van elkaar. Blijf niet onnodig lang in de bowlingruimte. Kom niet te vroeg maar ook niet te laat!