Corona maatregelen ZUITNL

*UPDATE vanaf 16 maart 2021*

Mochten de weersomstandigheden het sporten op de bovenverdieping niet toelaten, zullen wij z.s.m. telefonisch contact met u opnemen.

De aangekondigde versoepelingen voor de sport die ingaan op 3 maart a.s. zijn voor ons aanleiding geweest te onderzoeken welke mogelijkheden dit biedt voor sporten bij ZUITNL. Essentieel hierbij is dat de verdieping van ZUITNL met de padel- en gravelbanen, mits het dak geopend is, kan worden aangemerkt als een buitensportaccomodatie. Uiteraard hebben wij dit met de gemeente en de veiligheidsregio afgestemd en is dit door hen akkoord bevonden.

ZUITNL Fysiek blijft geopend voor paramedische zorg. Voor fysiotherapie gerelateerde zaken kunt u mailen naar fysiek@zuit.nl. Vermeld hierbij uw telefoonnummer zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Tennis & Padel

Algemene maatregelen sport:

– Dubbelen is toegestaan voor alle leeftijdscategorieën mits er onderling altijd 1.5 meter afstand gehouden wordt.

– Horeca, kleedkamers en douches blijven gesloten.

Specifieke voorwaarden voor sporten bij ZUITNL:

– Spelen is alleen mogelijk als het dak geopend is. Bij ongeveer windkracht 4 en/of regen zal het dak automatisch sluiten en zullen wij iedereen moeten verzoeken te stoppen met spelen en het pand te verlaten.

– Op dagen dat het mogelijk is om te spelen is ZUITNL doordeweeks geopend van 09.00 tot 20.30 uur en in het weekend van 09.00-17.00 uur.

Overige:

– Algemene maatregelen i.v.m. Covid-19 dienen in acht te worden genomen. Blijf thuis als u klachten heeft, mondmasker verplicht buiten de baan, houd 1,5 meter afstand, kom maximaal 10 minuten van tevoren naar ZUITNL etc.

– Volg de aanwijzingen op die u van ons personeel ontvangt of die wij op andere wijze kenbaar maken.

Squash
Gesloten


Bowling
Gesloten